Daković Milorad


Kroz svoje je 30-godišnje iskustvo usavršio svojevrsne metode energoterapije, mentalne hirurgije, kristaloterapije, hiropraktike, i niz drugih metoda za rešavanje mnogobrojnih zdravstvenih problema.

-stomačne tegobe: Osećate slabost. Nedostatak vazduha, nadutost, gasove, ubrzan rad srca, aritmiju, nervozu: uzrok ovod stanja je zgrčen i izmešten želudac.

Ukoliko je donji sfinkter jednjaka stegnut, onda ste u velikom problemu: Negativne emocije, strah i produženi stress izazivaju spazam, što dovodi do de-energizacije organa odnosno smanjenje kiseonika u njemu. Izmešeten - zgrčeni želudac i sfinkter jednjaka pritiskaju kroz dijafragmu trbušnu aortu, što je direktan atak na srce, i smanjuje se dotok kiseoponika. Istoivremeno se spazam prenosi i na ostale organe abdomena: creva, pankreas, jetru, a posebno žučnu kesu koja se usled toga ćesto presavije. Zbog toga se slabije prazni žučna kesa. Poznato je da u toku dana jetra terba da izluči oko 1,5l žučne tečnosti pa se izlučivanje smanje pa ugpožava rad ostalig probavnih organa.

Kod onih gde je dominantan priliv negativnih emocija, stress, strahovi, preko srčane čakre dolazi do grčenja timusa. To dovodi do razvoja strčanih oboljenja.

Prijem emocija preko pete čakre-uzrokuje bolesti tiroidne žljezde.

Kombinacijiom misaone hirurgije, energo i kristaloterapije izbalansira se enegija i dovodi do samoisceljenja.

Korekcija vida – dipotrije: od početka škole do adolescentnog perioda, korekcija astigmatizma

Bolesti kičmenog studa. Lumbago, uklještenja kičme, nameštanje Atlasa - poremečaj centra za ravnotežu i lakans hormoinalnog statusa.